Balsporten
Sport en Spel
Calisthenics
Fitness toestellen
Klimtoestellen
Schommels
Glijbanen
Duikelen en Evenwicht
Speelhuisjes
Zandbakken
Veertoestellen en Wippen
Draaitoestellen
Flexibilo Survival Trail
Speciale speeltoestellen
Interactieve Speeltoestellen
Spelpanelen
Minder Validen
Valondergronden
Park- en straatmeubilair

Home > contact > bedrijven en merknamen >

Bedrijven en Merknamen

Een stukje geschiedenis
Huisman Hoveniers BV totaalprojecten in groen, sport en spelen, opgericht in 1979 door de heer F.J. Huisman, verricht reeds meer dan 35 jaar met de grootste zorgvuldigheid werkzaamheden op het gebied van tuinen, daktuinen, siertuinen, bedrijfstuinen, vijvers, groenvoorzieningen, (interieur)beplantingen, boomverzorging, kunstgras en tuinafscheidingen. Een brede inzetbaarheid en het turn-key uitvoeren van projecten op het gebied van tuinwerkzaamheden vormden de sterke en solide basis van Huisman Hoveniers.

Sinds augustus 2006 heeft Huisman Hoveniers haar intrek genomen in het bedrijfspand aan de Dwarstocht te Zaandam, waar de zusterondernemingen FlexiBilo Playground Equipment en Highlands Grass kunstgras concepten reeds gevestigd waren.
Met deze verhuizing werd de eerste echte stap gezet naar de verzorging van turn-key projecten voor de gehele buitenruimte in de vorm van de Huisman Groep. Alle kennis, vakmanschap en middelen waren tenslotte al in huis.

Sinds 1 januari 2010 zijn de activiteiten van FlexiBilo Playground Equipment en Highlands Grass kunstgras concepten ondergebracht bij het moederbedrijf Huisman Hoveniers BV. Deze organisatiewijziging heeft voor zowel onze opdrachtgevers als voor het bedrijf zelf een efficiënter en klantgerichter werken mogelijk gemaakt. Eén aanspreekpunt, totale realisatie van uw projecten van ontwerp tot oplevering.