Balsporten
Sport en Spel
Calisthenics
Fitness toestellen
Klimtoestellen
Schommels
Glijbanen
Duikelen en Evenwicht
Speelhuisjes
Zandbakken
Veertoestellen en Wippen
Draaitoestellen
Flexibilo Survival Trail
Speciale speeltoestellen
Interactieve Speeltoestellen
Spelpanelen
Minder Validen
Valondergronden
Park- en straatmeubilair

Home > technische info > plaatsing en onderhoud >

Plaatsing speeltoestellen

Huisman Hoveniers stelt zich wat betreft de plaatsing van de speeltoestellen zeer flexibel op. U kunt uw speeltoestellen zelf monteren en plaatsen en bij de inrichting stellen wij u, zover nodig, de noodzakelijke kennis ter beschikking. Daarnaast werken wij ook de andere kant op, wij plaatsen desgewenst ook speeltoestellen van andere merken. Uiteraard is het ook mogelijk uw totale project aan Huisman Hoveniers uit te besteden. Niet alleen de plaatsing van speeltoestellen, maar ook de valondergronden, grondwerkzaamheden, bestrating, groenvoorzieningen tot aan de verlichting toe kunnen wij voor u verzorgen. Kortom, een compleet project kan desgewenst ‘speelklaar’ (turn-key) worden opgeleverd, conform alle verordeningen en wettelijke eisen die daaraan gesteld zijn.

Onderhoud speeltoestellen
Onze unieke onderhoudsarme speeltoestellen geven u meer waar voor uw geld en daarmee worden uw onderhoudskosten tot een minimum terug gebracht. In deze tijd van kleine budgetten is het belangrijk om uw geld goed te investeren, u kunt uw geld immers maar één keer uitgeven.
Met FlexiBilo Speeltoestellen hoeft u nooit meer te schuren, plamuren en te schilderen. Kortom u investeert in duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

Ondanks de onderhoudsvriendelijke materialen van FlexiBilo Speeltoestellen is het voor de garantie op veilig spelen nodig het toestel, zoals alle speeltoestellen, geregeld te controleren op kapotte of versleten onderdelen en dus onveilige situaties. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u onderdelen door vandalisme of veelvuldig gebruik moet vervangen kunt u telefonisch of per email de onderdelen bij ons bestellen. De bijkomende montagewerkzaamheden kunt u zelf uitvoeren of dit desgewenst door Huisman Hoveniers laten doen. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad en voor meer informatie kunt u ook de productcategorie ‘onderdelen’ raadplegen.

Vanaf 2012 is het mogelijk om de FlexiBilo Speeltoestellen te laten voorzien van een transponder om het onderhoud en het beheer van uw speellocaties met de daarbij behorende speeltoestellen te vergemakkelijken.

Onderhoud kunstgras valondergronden
Ook kunstgras valondergronden moeten onderhouden worden voor een zo lang mogelijke levensduur en voor behoud van de valbrekende eigenschappen. Huisman Hoveniers kan deze onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen. Het kunstgrasoppervlak wordt gereinigd, opnieuw bezand en tevens worden er kleine reparaties uitgevoerd. Vraag naar onze informatiebrochure kunstgrasonderhoud.