Speeltoestellen voor jarenlang duurzaam speelplezier!

DE DUURZAAMHEID VAN SPELEN

Duurzaam spelen met FlexiBilo Speeltoestellen

Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en dus ook duurzaamheid sinds lange tijd hoog in het vaandel staan. Dat kan ook niet anders wanneer het werk dat wij als bedrijf mogen doen zoveel mag bijdragen aan de maatschappij als het gaat om ontwikkeling van kinderen en de bevordering van beweging voor jong en oud.

Duurzaam spelen is wat FlexiBilo Speeltoestellen mogelijk maakt. In de eerste plaats maken wij voor onze FlexiBilo Speeltoestellen gebruik van de meest duurzame materialen. Onze speeltoestellen behalen deze duurzaamheid tevens door de zeer lange levensduur en daarnaast behoeven ze zeer weinig onderhoud.

Aangezien FlexiBilo Speeltoestellen enkel kunststof speeltoestellen produceert, gecombineerd met staal, hebben wij alleen te maken met de technische kringloop. De duurzame speeltoestellen zijn voor minimaal 95% recyclebaar en komen dus vrijwel geheel weer terecht in de eerder genoemde technische kringloop. Het HDPE plaatmateriaal en de staalonderdelen zijn zelfs voor 100% recyclebaar.

Ook maken wij enkel gebruik van lokale en Europese toeleveranciers. Aangezien de controle op milieubelasting en arbeidsomstandigheden in deze landen scherper zijn dan buiten Europa.