Speeltoestellen voor jarenlang duurzaam speelplezier!

 VEILIGHEID SPEELTOESTELLEN EN SPEELPLAATSEN

Veiligheid Speeltoestellen

FlexiBilo Speeltoestellen staat voor een veilig product. Niet alleen de nieuwste veiligheidseisen van overheidswege spelen een rol, maar ook een stuk verantwoordelijkheid vanuit onze eigen visie. De FlexiBilo Speeltoestellen, zoals klimtoestellen, veertoestellen, speelhuisjes, glijbanen, schommels, zandbakken, duikelrekken en wippen zijn allemaal gecertificeerd door erkende keuringsinstanties, volgens (2008) EN 1176 en 1177, en voldoen daarmee aan de hoogste constructie en veiligheidseisen. Dat geeft een veilig gevoel.

In november dit jaar zijn de nieuwste Europese normen voor speeltoestellen uitgebracht. FlexiBilo Speelptoestellen РHuisman Hoveniers bv zal gaande weg 2018 de certificaten omzetten naar de nieuwste normering NEN-EN 1176 en 1177 Р2017.

Ook de materialen die gebruikt worden voor FlexiBilo Speeltoestellen bevatten geen weekmakers en toxische stoffen en wij hebben zelfs een levensmiddelen geschiktheidverklaring op ons materiaal. Dat is niet overdreven, immers elk klein kind steekt alles in zijn mond of bijt op verschillende voorwerpen, dus ook op speeltoestellen.

Veiligheid Speelplaatsen

Bij de realisatie van een speelplaats en sportplaats houdt Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen ten alle tijden rekening met de veiligheid. Toestellen worden gecontroleerd tijdens de plaatsing en bij oplevering. Gestelde eisen aan valondergronden en afstanden tussen toestellen of andere obstakels worden nageleeft. Onze medewerkers zowel in de buitendienst, in de fabriek als in de binnendienst hebben kennis genomen van eisen en worden jaarlijks bijgeschoolt.

Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen werkt continue aan de vooruitgang en stabiliteit van de kwaliteit binnen het bedrijf waarbij certificeringen als het KOMO- keurmerk, ISO 9001 en VCA niet mogen ontbreken. Dit geeft voor als klant de zekerheid van professionaliteit wat betreft de geleverde werkzaamheden of het geleverde product.
Tevens is Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen aangesloten bij de branchevereinging Spelen en Bewegen en de branchevereniging vhg.

Offerte aanvraag