De Recreatie Vakbeurs zal plaats vinden van 28 tot en met 30 november in de Evenementenhal Hardenberg. Ook dit jaar is FlexiBilo Speeltoestellen (Huisman Hoveniers BV) aanwezig. Samen met partner Prokuru kunstgras en rubbertegels nodigen wij u van harte uit ons te bezoeken op standnummer 410. Dit jaar zullen wij er staan met diverse speeltoestellen en sporttoestellen, zowel in onze stand als op de ‘Happy Camping’ en het spelen en bewegen plein ‘Happy Beach’. Afgelopen jaar hebben wij diverse nieuwe producten op de markt gezet zowel op het gebied van speeltoestellen als sporttoestellen. Tijdens de beursdagen vertellen wij u hier uiteraard graag meer over.

recreatie-vakbeurs-2017
Recreatie Vakbeurs 2017

Onze visie is ongewijzigd we gaan voor jarenlang duurzaam speelplezier, materialen met een lange levensduur welke minimale onderhoud behoeven. Ook ‘natuurlijk spelen’ behoort tot de mogelijkheden, al dan niet gecombineerd met traditioneel spelen, aangezien wij ook een hoveniersbedrijf zijn. Heel veel speelplezier en mogelijkheden voor kinderen om zich goed te kunnen ontwikkelen; buiten en samen spelen. Wij hebben tevens een groot assortiment speeltoestellen voor minder validen. Beweging voor zowel jong en oud. Alle materialen voor speeltoestellen behoren tot de mogelijkheid; kunststof, staal, rvs, hout, robinia. Ook op het gebied van valondergronden zijn wij totaal leverancier; rubber, gietvloeren, kunstgras, natuurlijke materialen, vraag ons naar de mogelijkheden. Een totaal concept voor u van ontwerp tot aflevering en onderhoud op het gebied van spelen, sport, (val)ondergronden en eventuele infra en beplanting.

Wellicht kunnen wij ook in 2018 voor u van betekenis zijn, daarom zien wij u graag op 28, 29 of 30 november in stand 410.

Pakketaanbiedingen

Zoals elk jaar hebben we ook dit keer diverse aanbiedingen, zowel in pakketvorm als losse elementen. E.a. altijd in overleg met uw wensen.
Overzichtelijk hebben wij de aanbiedingen Pakketaanbiedingen 2017-2018 voor u in een flyer opgenomen speciaal voor tijdens de beursdagen op de Recreatie Vakbeurs. Tot mei 2018 zijn deze aanbiedingen van kracht.

aanbiedingen-speeltoestelle-sporttoestellen

pakketaanbiedingen 2017-2018

Offerte aanvraag