Speeltoestellen voor jarenlang duurzaam speelplezier!

FlexiBilo Speeltoestellen en verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen heeft Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen sinds lange tijd hoog in het vaandel staan en werkt daarom continu aan verbetering van de kwaliteit en duurzaamheid van zowel de producten als de werkwijze binnen en buiten het bedrijf.

Certificaten

ISO 14001 (begin 2018)
Kwaliteitssysteem milieu en management op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

ISO 9001
Kwaliteitsmanagementsysteem op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

Komo (BRL9921)
Procescertificaat op het gebied van plaatsing speeltoestellen, aanleg ondergrond, controle speeltoestel en/of ondergrond, onderhoud speeltoestel en/of ondergrond.

VCA*
VGM-beheersysteem (VGM is Veiligheid, Gezondheid, Milieu) op het gebied van het ontwerpen, aanleggen, onderhouden en inrichten van particulier en zakelijk groen; het ontwerpen, produceren en plaatsen van speel-, beweeg-, en fitnesstoestellen en het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van speelterreinen en valondergronden.

FSC
Gebruik van hout uit verantwoord bosbeheer t.b.v. een gezonde leefomgeving voor mens en dier.

Branchevereniging Spelen en Bewegen
Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen is aangesloten bij de branchevereniging Spelen en Bewegen.

VHG
Huisman Hoveniers BV is aangesloten bij de branchevereniging VHG.

SBB
Huisman Hoveniers BV – FlexiBilo Speeltoestellen is een erkend Leerbedrijf.

Offerte aanvraag