Speeltoestellen voor jarenlang duurzaam speelplezier!

ONDERHOUD SPEELTOESTELLEN EN KUNSTGRAS VALONDERGROND

Onderhoud speeltoestellen

Onze unieke onderhoudsarme speeltoestellen geven u meer waar voor uw geld en daarmee worden uw onderhoudskosten tot een minimum terug gebracht. In deze tijd van kleine budgetten is het belangrijk om uw geld goed te investeren, u kunt uw geld immers maar één keer uitgeven. Met FlexiBilo Speeltoestellen hoeft u nooit meer te schuren, plamuren en te schilderen. Kortom u investeert in duurzaamheid en lage onderhoudskosten.

Ondanks de onderhoudsvriendelijke materialen van FlexiBilo Speeltoestellen is het voor de garantie op veilig spelen nodig het toestel, zoals alle speeltoestellen, geregeld te controleren op kapotte of versleten onderdelen en dus onveilige situaties. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat u onderdelen door vandalisme of veelvuldig gebruik moet vervangen kunt u telefonisch of per email de onderdelen bij ons bestellen. De bijkomende montagewerkzaamheden kunt u zelf uitvoeren of dit desgewenst door FlexiBilo Speeltoestellen laten doen. De meeste onderdelen hebben wij op voorraad.

Vanaf 2012 is het mogelijk om de FlexiBilo Speeltoestellen te laten voorzien van een transponder om het onderhoud en het beheer van uw speellocaties met de daarbij behorende speeltoestellen te vergemakkelijken. Het beheren van uw speel- of sporttoestellen is tegenwoordig ook mogelijk via het digitale Aantoonbaar Beheer Systeem (ABS) met GPS en ABSWeb. Het bespaart geld, ergernis en tijd bij inspecties en onderhoudsrondes van objecten. Daarnaast biedt ABS waardevolle inzichten voor beheer- en beleidsbeslissingen.

Onderhoud kunstgras valondergronden

Ook kunstgras valondergronden moeten onderhouden worden voor een zo lang mogelijke levensduur en voor behoud van de valbrekende eigenschappen. FlexiBilo kan deze onderhoudswerkzaamheden voor u verzorgen. Het kunstgrasoppervlak wordt gereinigd, opnieuw bezand en tevens worden er kleine reparaties uitgevoerd. Vraag naar onze informatiebrochure kunstgrasonderhoud waarin alle werkzaamheden inhoudelijk worden beschreven.

Offerte aanvraag