Speeltoestellen voor jarenlang duurzaam speelplezier!

 REPARATIE VAN UW SPEELTOESTEL, SPORTTOESTEL OF VALONDERGROND

Reparatie en onderhoud van al uw valondergronden

Een van de diensten welke FlexiBilo Speeltoestellen aanbied is de verzorging van het onderhoud van al uw valondergronden. Of het nu gaat om rubber, kunstgras, valzand, gietvloeren of boomschors; bij FlexiBilo bent u op het goede adres. Door jarenlange ervaring weten wij welke ongewenste en wellicht gevaarlijke situaties u tegen kunt komen. En dat u wellicht niet altijd de capaciteit en tijd heeft om zelf elke locatie te controleren. Door de werkzaamheden aan ons uit te besteden ontzorgen wij uw organisatie en bent u verzekerd van een veilige valondergrond.

Door het regelmatig onderhoud van uw valondergronden worden deze gelijktijdig gecontroleerd en kan de valdempende bodem desgewenst meteen gerepareerd worden mocht dit nodig zijn. Ook naar aanleiding van inspectie door een extern bureau kunnen wij de diverse reparaties voor u uitvoeren.

Raadpleeg ook onze brochure kunstgras valondergronden.

Reparatie en onderhoud van al uw speeltoestellen

Naast het onderhoud van alle soorten valondergronden voeren wij ook het onderhoud en reparatie van al uw speeltoestellen of sporttoestellen uit. Of het nu gaat om kunststof, staal, rvs of houten speeltoestellen; FlexiBilo Speeltoestellen zorgt er voor dat uw speeltoestel op een zo’n efficiënt mogelijke manier weer veilig is en weer voor jaren veilig bespeelbaar is. Door de jarenlange ervaring met onze eigen FlexiBilo Speeltoestellen weten wij waar er op gelet moet worden om uw speeltoestel ook voor de inspectie weer 100% te laten voldoen.

Geen zorgen meer over dikke pakketten inspectieformulieren; wij bieden een op maat gemaakte oplossing aan. Diverse opdrachtgevers zijn u naar alle tevredenheid voorgegaan.

Offerte aanvraag